Computer / Laptop Upgraden

Wanneer er software-matig niets meer te optimaliseren valt aan uw computer, en u uw computer nog steeds sneller wilt hebben, zou u er voor kunnen kiezen uw pc of laptop hardware-matig te upgraden. U zou bijvoorbeeld het RAM-geheugen kunnen uitbreiden, maar, tegenwoordig een erg populaire upgrade is het plaatsen van een SSD ‘Solid State Drive’, deze ‘harde schijf’ heeft in tegenstelling tot de conventionele harde schijf ‘HDD’ geen bewegende onderdelen en is, onder andere hierdoor, veel sneller. Waar het opstarten van het besturingssysteem eerst minuten kon duren, duurt het opstarten nu vaak minder dan 30 seconden. Ook het starten van programma’s zoals de internet browser, tekstverwerking en email gaan vele malen sneller. De SSD is al jaren op de markt, maar heeft nu ook een prijs bereikt die voor consumenten goed betaalbaar is.

Na het upgraden met een SSD voelt de computer of laptop weer als nieuw. In de praktijk zal het systeem zelfs sneller zijn dan in de periode dat deze was aangekocht.

Het upgraden van uw systeem met een SSD kan binnen 1 a 2 werkdagen gebeuren en heeft een vaste prijs afhankelijk van de gekozen opslag grootte.

De all-in kosten voor een upgrade met een SSD zijn;

  • 120GB à €175,-
  • 240GB à €225,-
  • 480GB à €275,-

Een SSD upgrade is voor zowel Apple als Windows computers mogelijk.